Open tuinen

Phlox

Veilig Open tuinen bezoeken

Hoe doe je dat?

Om het aantal aanwezigen in de verschillende tuinen wat onder controle te houden, werken we dit jaar met inschrijvingen. Zo ben je zeker dat bij aankomst bij de tuin van jouw voorkeur, er voldoende ruimte is om je te ontvangen en kan je in alle rust en veiligheid genieten van al die tuinpracht.

Via de filters hieronder zoek je in ons ruime tuinaanbod. Per tuin vind je de openingsuren en een reservatielink om via ons reservatiesysteem EventSquare jouw tuinbezoek vast te leggen. Voor tuinen die een toegangsbijdrage vragen, betaal je ter plaatse (en dus niet online). 

Meer filters
Tuintype

Geen resultaten gevonden, gelieve de zoekfilters aan te passen.

Om tuinliefhebbers inspiratie te bieden en tuinweetjes uit te laten wisselen, biedt Open tuinen van Landelijke Gilden al 29 jaar een evenement aan waarbij heel wat tuineigenaars hun groen paradijsje openstellen voor het publiek. We zijn het erover eens dat een tuin hebben een verademing is. Heb je zelf geen tuin of ga je gewoon graag een kijkje nemen in een andere tuin? Dan is Open tuinen dé activiteit om deze zomer en zeker op 26 en 27 juni in je agenda te zetten!